FORENINGEN AF
PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER
SAMMENSLUTNINGEN AF PSYKOTERAPEUTER I DANMARK


ANSØGNING OM MEDLEMSSKAB AF FORENINGEN AF PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER

§ 3. Medlemskab

Som medlem optages personer, der har en anerkendt psykoterapeutisk uddannelse, der kan godkendes af
FORENINGEN AF PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER. Det forudsættes, at personen har en psykoterapeutisk uddannelse af mindst 4 års varighed fra en godkendt uddannelse, eller har autorisation fra Dansk Forening for Klinisk Sexologi eller er autoriseret psykolog.


OBS! FORENINGEN AF PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER optager ikke for tiden nye medlemmer. Ønsker du medlemskab af en faglig forening for psykoterapeuter, anbefaler FORENINGEN AF PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER, at du søger om optagelse i Foreningen af Danske Psykoterapeuter - FaDP, der efter vores mening er den mest demokratiske og medlemsvenlige af de eksisterende foreninger.

Når FORENINGEN AF PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER ikke kan anbefale Dansk Psykoterapeutforening, så hænger det blandt meget andet sammen med den grove mobning og chikane af bestyrelsesmedlemmer og menige medlemmer, der har fundet sted i Dansk Psykoterapeutforening fra visse medlemmer af foreningens daværende bestyrelse. FORENINGEN AF PROFESSIONELLE PSYKOTERAPEUTER er desuden bekymret over, at de pågældende stadig indtager forskellige betydende poster i Dansk Psykoterapeutforening.


Evalueringen af uddannelser og medlemmer i de to foreninger er af helt privat karakter (dvs. ikke offentlig), og den adskiller sig ikke væsentligt uanset, hvad Dansk Psykoterapeutforening måtte hævde.En professionel forening med medlemsdemokrati og ucensureret medlemsdebat.
Højt til loftet, tæt på hjertet - og etikken tager vi alvorligt.
Faglig forening for professionelle praktiserende psykoterapeuter og sexologer i Danmark


FaPP Om FaPP Vedtægter Etik Medlemmer Medlemssiderweb analytics